MIÉRT JOBB?

 

A xenonlámpa előnyei a hagyományos halogénekhez képest röviden a következők:

  • nagyobb fényerővel rendelkezik,
  • hosszabb élettartamú,
  • olcsóbb üzemeltetésű.
  • megbízhatóbb
  • exkluzív megjelenésű
  • modernebb

 

A KDG xenonlámpák fényereje háromszorosa a halogének fényerejének. Ez biztonságosabb közlekedést tesz lehetővé a járművezető és családja számára. De nem csak jobb látási viszonyokat, hanem jobb láthatóságot is teremt!

 

 

Napfényhez a halogénnél közelebb álló, a szem számára jobban érzékelhető színhőmérséklete kontrasztosabb, élesebb képet ad, valamint kisebb stresszhatással van az emberi szemre. Fénye nem olvad bele a közvilágításba sem. A xenonlámpa nemcsak hogy távolabbra világít, de oldalírányű terítése is jóval nagyobb halogén társáénál. A szem nem fárad el az éjszakai vezetés során. Az útburkolati jelek szinte ragyognak fényében még nedves útburkolaton is! A xenonlámpa akár életet is menthet!

A xenonizzó élettartama több mint hétszerese a hagyományos halogén izzónak. Az emelt fényerejű, "prémium" halogén izzók élettartama még rövidebb a xenonhoz képest, fénykibocsájtásuk pedig töredéke a valódi xenon izzóénak. A xenonlámpa általában képes kiszolgálni a gépkocsi teljes élettartamát, mivel nem tartalmaz izzószálat mely eléghetne, vagy a rázkódástól elpattanhatna. A fényt a mikroprocesszor vezérelt elektronika által előállított nagyfeszültség létrehozta elektromos ív hozza létre.

Mivel a HID rendszerek csak 35 wattot fogyasztanak, hozzájárulnak az üzembentartási költségek alacsonyan tartásához, emellett nagyobb hatékonyságot és biztonságot adnak autóinknak. A csökkent energiafelvétel alacsonyabb hőmérsékletet eredményez, így a foncsort nem károsítja, az elektromos rendszert kíméli. A jobb látás, illetve láthatóság így alacsonyabb fenntartási költségekkel párosul a megnövekedett biztonság mellett!

 

 

***

Köszönjük hogy xenonlámpa után érdeklődve meglátogatta oldalunkat! Kérjük tekintse át kínálatunkat, menüpontjainkat! Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő HID xenon szettet a legjobb minőségben. Garantáltan elégedett lesz az autotechnika egyik legfontosabb biztonsági fejlesztésével, mely egyedi megjelenést és kiemelkedő látási komfortot nyújt. Termékeink jóval nagyobb fényerőt biztosítanak mint pl. a 100w -os halogén izzók vagy egyéb prémium izzószálas termékek. Élettartamuk akár tízszerese is lehet a növelt fénykibocsájtású halogéneknek, melyek fénykibocsájtása csak töredéke a valódi HID xenon rendszereknek. Válassza a minőségi xenont! KDG - a kifogástalan minőség. KDG a General Motors hivatalos beszállítója. Az Ön érdekében vásároljon hivatalos márkaképviselettől, hivatalos viszonteladótól!

 

| Kapcsolat | ©2004 - 2006 H&H Deal Hungary Kft. * Autótechnika online - Xenon online