JSM XENONLÁMPÁK SZEMÉLYGÉPKOCSIBA

 

 

A JSM Xenon kedvező áron kínálja a xenonlámpa nyújtotta biztonságot és exkluzív megjelenést és a magas minőséget, megbízhatóságot.

A JSM utólag beépíthető xenonlámpa szettjei valamennyi autótípusba könnyen beszerelhetőek.

Digitális vezérléssel rendelkezik, Can Bus-os gépkocsikhoz is használható.

Használatukkal Ön mind a vezetés biztonságában, mind autója megjelenésében egy magasabb minőségi szintet érhet el a korábbinál.

A JSM xenon szettjei megvásárolhatók H1, H3, H4, H7, HB3, HB4 foglalatban, 4300K (fehér) és 6000K (halványkék) színhőmérsékletben. Az integrált elektronika és gyujtó abszolút vízmentes, elektronikus védelemmel ellátott.

Megrendelés/vásárlási lehetőség

 

A JSM gyártó által kínált szettek H4-es (kétszálas H4) foglalat esetén kétféle megoldást kínálnak,az egyik egy ún. H4-kombi izzó, melynek lényege hogy a H4-es szettek tompított fényforrásként szolgáló xenonizzója mellé egy külön halogén izzó van integrálva, ugyanazon foglalatba a távolsági fényszóró fényforrásaként. Így a távolsági fényszórónkat is használhatjuk - igaz, a bi-xenon technológia alkalmazásával ellentétben itt csak halogén fénykürtöt kapunk.

A másik lehetőség a bi-xenon technológia alkalmazása a H4 izzókban, ahol a xenonizzót egy elektromágnes vezérli, mozgatja a megfelelő helyzetbe (távolsági, tompított). Így tehát minden esetben xenonfény az eredmény.

 

Ára: 47.900,- Ft (H1, H3, H4 kombi, H7, stb.) 33.250,- Ft (+áfa):........................... 39.900,- Ft (bruttó)

H4 Bi-xenon: 69.900,- Ft (csak H4 kétszálas helyére!): 49.900,- (+áfa):.............. 59.880,- Ft (bruttó)

 

***

Köszönjük hogy xenonlámpa után érdeklődve meglátogatta oldalunkat! Kérjük tekintse át kínálatunkat, menüpontjainkat! Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő HID xenon szettet a legjobb minőségben. Garantáltan elégedett lesz az autotechnika egyik legfontosabb biztonsági fejlesztésével, mely egyedi megjelenést és kiemelkedő látási komfortot nyújt. Termékeink jóval nagyobb fényerőt biztosítanak mint pl. a 100w -os halogén izzók vagy egyéb prémium izzószálas termékek. Élettartamuk akár tízszerese is lehet a növelt fénykibocsájtású halogéneknek, melyek fénykibocsájtása csak töredéke a valódi HID xenon rendszereknek. Válassza a minőségi xenont! KDG - a kifogástalan minőség. KDG a General Motors hivatalos beszállítója. Az Ön érdekében vásároljon hivatalos márkaképviselettől, hivatalos viszonteladótól!

 

| Kapcsolat | ©2004 - 2007 H&H Deal Hungary Kft. * Xenon online