KDG Blue Xion XENONLÁMPÁK SZEMÉLYGÉPKOCSIBA

 

A KDG Blue Xion xenon szettek legfontosabb előnyei:

 • Két év garancia az elektronikákra
 • E4 igazolás
 • E11 igazolás
 • ISO 14001
 • ISO 9002
 • CE
 • Izzó garancia
 • Különálló gyujtó és transzformátor
 • Egyszerű beszerelés
 • Bi-Xenon lehetőség (csak H4)
 • Digitális vezérlés , Can Bus-os gépkocsikhoz is használható

 

A KDG Blue Xion a lehető legmagasabb minőséget kínálja az utólagos xenonok között. Kiemelkedő minősége garantálja, hogy nem fog csalódni!

A KDG Blue Xion utólag beépíthető xenonlámpa szettjei valamennyi autótípusba könnyen beszerelhetők. Használatukkal Ön mind a vezetés biztonságában, mind autója megjelenésében egy magasabb minőségi szintet érhet el a korábbinál.

RENDELJE MEG MOST!

Megrendelés/vásárlási lehetőség

 

 

Ára: 69.900,-Ft 40.833,- Ft (+áfa): .................................................... 49.900,- Ft (bruttó)

Bi-xenon kivitel: 49.900,- Ft (+áfa): ................................................... 59.880,- Ft (bruttó)

A HID xenon égővel felszerelt fényszóró igen divatos és hasznos kiegészítője egyre több autónak, valamint újabban a motorosoknak is kedvelt extrája. Az exkluzív megjelenés mellett számtalan előnye van a hagyományos halogén izzókhoz képest.

Közel háromszoros fényereje mellett a napfényhez közelebb álló színhőmérséklete a szem számára jobban érzékelhető, kontrasztosabb, élesebb képet ad, az éjszakai vezetés kevésbé fárasztja a szemet.

Fénye nem olvad bele a közvilágításba sem, a táblák és az útburkolati jelek szinte ragyognak még a vizes aszfalton is. A xenonlámpa nemcsak távolabbra világít, de oldalirányú terítése is jóval nagyobb halogén elődjeinél, amivel akár életet is menthet.

A megfelelő minőségű szettek élettartama több mint hétszerese a hagyományos halogén izzónak, gyakorlatilag a gépkocsi teljes élettartamát képesek kiszolgálni, ellentétben a "xenon gázzal töltött" emelt fénykibocsátású, de csökkentett élettartamú izzószálas égőkkel.

A valódi (HID) xenon égő nem tartalmaz izzószálat, mely eléghet, vagy a rázkódástól elszakadhat. A fényt a mikroprocesszoros elektronika által előállított nagyfeszültség hozza létre elektromos ív formájában.

Szerencsére már hazánkban is kaphatóak jó minőségű, megbízható átalakító szettek, melyek tökéletesen illeszkednek a halogén fényszóró foglalatába és a gépkocsi elektromos rendszeréhez, így nem kell félmegoldáshoz folyamodni, melynek során a D2S vagy D2R (a gyártók által használt foglalat) xenon égőt faragják bele a halogén izzó foglalatába.

A halogén és a xenon izzó fókuszpontja különbözik, ezért nem lesz tökéletes a fényszóró vetítése, valamint új autó esetében a garancia elvesztését is jelentheti az átalakítás, ellentétben az új generációs beépítő szettekkel, melyek minden átalakítás nélkül kapcsolódnak a gépkocsi eredeti csatlakozóihoz és problémamentesen behelyezhetőek az eredeti halogén izzó helyére, akár a ködlámpákba is.

A xenonbolt.hu által képviselt KDG Blue Xion xenon szettek abszolút a legmagasabb minőséget képviselik mind megbízhatóságban, mind tervezésben és kivitelezésben. A KDG mint a General Motors beszállítója garantálja az abszolút víz, por, rázkódástűrő kivitelt, a tökéletes illeszkedést bármely modern vagy régebbi gépkocsihoz.

Alacsony energiafelvételével a gépkocsi elektromos rendszerét kíméli, a halogénnél kisebb hőtermelésének köszönhetően a foncsort nem károsítja. A KDG Blue Xion termékeivel Ön mind a vezetés biztonságában, mind autója megjelenésében egy magasabb minőségi szintet érhet el!

A Bi-Xenon

Az általános, egyszerű HID rendszerek csak egy, fix fényszóró elemet tartalmaznak, melyeknél automatikusan kizárt a lehetőség, hogy ugyanazon xenon fényszórónkat váltsuk át, használjuk a távolsági fény szórására is. Így aztán a tompított fényszóró lesz csak xenon fényű – a távolsági fény forrása továbbra is halogén izzó marad.

 

E probléma kiküszöbölésére a KDG kifejlesztett egy variálható rendszerű reflektort, egy úgynevezett bi-xenont (csak H4, 9004/9007 izzóknál!). Ennek funkciója tehát már kettős – a rendszer ugyanazon izzó mozgatásával biztosítja a xenon fényforrást mind a tompított, mind a távolsági fényszórók számára.

Az izzó mozgatása elektromágneses elven történik, a KDG úgynevezett EMAS-technológiáján alapulva.

Az KDG EMAS egy magasfokon hőellenálló, megbízható elektromágneses rendszer. A bi-xenon használója így a tompított és távolsági fényszórók használatánál egyaránt élvezheti a xenonlámpa előnyeit. A rendszer kapott egy az esetleges szabálytalan fényvisszaverődéseket gátló kávát is, óvva ezzel a forgalomban utazók szemét.


Természetesen, a HID rendszerű távolsági fény is magában hordozza a xenon izzók többszörös előnyét a halogénekkel szemben.

A ködlámpa

A KDG fejlett csúcstechnológiája lehetővé teszi, hogy akár ködlámpába is elhelyezhető legyen a xenon izzó. Ez az egyedülálló látáskonfort mellett különleges, exkluzív megjelenést is biztosít, mely gyári autómodelleknél nem elérhető!

A KDG xenonlámpái, rendszerei valamennyi személygépkocsiba és motorbiciklibe átalakítások nélkül beépíthetők, legyen szó az észak-amerikai járművekről (jellemzően 9004, 5, 6, 7 izzófoglalatúak), vagy az európai (H1, H3, H4 és H7 izzófoglalatú) autókról, motorokról.

A xenonlámpák nem csak fényerőben, de színben is eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek a halogénekhez képest. A különböző színhőmérsékletek mértékegysége a Kelvin (K).

Háromféle,4,300K, 6,000K, illetve 8,000K - színhőmérsékletű izzókkal rendelkező rendszerek kerülnek forgalomba. (A halogéné 3,200K-sárgásfehér, 4,300K- abszolút fehér , 6000K-kékesfehér, 8000K erős kékesfehér.)

 

***

Köszönjük hogy xenonlámpa után érdeklődve meglátogatta oldalunkat! Kérjük tekintse át kínálatunkat, menüpontjainkat! Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő HID xenon szettet a legjobb minőségben. Garantáltan elégedett lesz az autotechnika egyik legfontosabb biztonsági fejlesztésével, mely egyedi megjelenést és kiemelkedő látási komfortot nyújt. Termékeink jóval nagyobb fényerőt biztosítanak mint pl. a 100w -os halogén izzók vagy egyéb prémium izzószálas termékek. Élettartamuk akár tízszerese is lehet a növelt fénykibocsájtású halogéneknek, melyek fénykibocsájtása csak töredéke a valódi HID xenon rendszereknek. Válassza a minőségi xenont! KDG - a kifogástalan minőség. KDG a General Motors hivatalos beszállítója. Az Ön érdekében vásároljon hivatalos márkaképviselettől, hivatalos viszonteladótól!

 

| Kapcsolat | ©2004 - 2006 H&H Deal Hungary Kft. * Autótechnika online - Xenon online