Céginfó
H&H Deal Hungary Kft.
Cím:
1141 Budapest, Szugló u. 96.

Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Információ:

Nyitvatartás


H-P. / 10.00 - 18.00

Cégadatok

H&H Deal Hungary Kft.
1141 Budapest, Szugló u. 96.
Mintabolt, vevőszolgálat: 1141 Bp., Szugló u. 96.
Adószám: 13310158-2-41
Gazdasági Minisztériumnál bejegyzett nyilvántartási számunk:
C/003308

Vevőszolgálat

A megrendelések feldolgozása és postázása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat 10-13 óráig üzemel.

1141 Bp. Szugló u. 96.
Tel.: 1-220-04-62
(10.00-18.00 óráig)

Fax: 1-220-04-62

Adószám: 13310158-2-41

Elállás joga

Minden (online vagy telefonos) vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, melyet cégünk 14 napra terjeszt ki, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, esetleges beszerelési költségre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, a kereskedő nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Adatainak védelme

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítéséig tároljuk. Cégünk adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók a személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szavatosság

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig.
A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Cseregarancia:
Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.